Aquest 11 de Setembre Fem Via

Avui, 11 de septembre, Diada de Catalunya, la Píldora és en català i promociona l’spot de la Vía Catalana cap a la Independència. Aquesta iniciativa vol que el món torni a mirar cap a Catalunya per a que vegi quina és la voluntat majoritària i democràtica del poble català.  La idea és resseguir el país amb una cadena humana per tal de convertir en realitat l’anhel majoritari dels catalans, esdevenir un nou Estat d’Europa.

Quim Monzó i Juanjo Puigcorbé fan una crida final a participar a la Via Catalana. Al vídeo s’hi poden veure com dos veïns molt mal avinguts que es fan la punyeta constantment, papers que interpreten Monzó i Puigcorbé, es troben al mateix tram de la Via Catalana.

L’espot és una coproducció de «La Creativa» i «Massa d’Or Produccions» amb la realització d’Hug Cirici, sota la direcció creativa de Jordi Urgell, Josep Maria Urgell , Jordi Redondo.

Etiquetas: , , , , , ,

4 responses to “Aquest 11 de Setembre Fem Via”

  1. Javi Carro says :

    Hombre, que este blog se supone que iba de mostrar buena publicidad. No de mostrar publicidad apologética. Porque como idea, este spot deja mucho que desear. Y se supone que es lo que uno buscaba y esperaba encontrar aquí, porque ése era el criterio con el que se filtraba.

  2. Susana says :

    Como me puedo desapuntar ?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: